Foppaland, äckelgolf & back to the blogg
Då var det måndag igen, långkörare på jobbet som avslutas med "meatfreemonday" i vanlig ordning.. Vet många som går runt och har den här måndagsångesten men om jag ska vara helt uppriktig så tycker jag att måndagar är en rätt så trevlig dag, känner mig rätt så strukturerad efter denna dag!
Tog ju lite av en minisemester förra veckan, galet trevligt faktiskt! Var till Örnsköldsvik eller "foppaland" som man också kan kalla det.
Det var en golfsemester, dock så spelade jag som ett riktigt jävla rövhål.. så illa att jag flertalet gånger verkligen ställde mig sjäv frågan om varför i hela fridens namn jag fortsätter med denna idiotiska sport? ..men de fantastiska med skitsporten är ju att det inte krävs mer än 1 bra golfslag så tycker iaf jag att det är roligt igen :-)
"Golf and sex are the only things you can enjoy without being good at them"
-Tin Cup
Men det var ju inte bara golf på agendan.. var också fick så MODO hockey från Fjällrävencenters lounge, Såg Dr.Bombay live på ett coolt men annorlunda uteställe i Övik.. Kan ha blivit en och annan pilser också! Dock bör också nämnas att det blev en del Kareoke(11 gubbar/grabbar på en golfresturang mitt ute i skogen)

Allt som allt så var helgen precis vad jag behövde efter en småstressig vecka!
Ren ur ett kulinariskt perspektiv så var väl kanske inte helgens mat något som direkt var värt att nämnas mer om i min blogg med här kommer iallafal en bild ifrån Bishopsarms tapastallrik.. som var riktigt schysst trots att vi hamnade i lite dispyt med personallen efter kvällen. (ORDERSTOPP)

Då var det ju dags för måndagens recept, och som ni bör ha förstått vid det här laget är att Måndag = NoMeat!
Och inte för att jag står för att göra en förändring eller är något som helst involverad i diverse organsationer utan bara för att det helt enkelt är jäkligt gott med vegetariskt och måndagar har så pass blivit min veggodag!
Thaiwok med veggobitar
Räcker till 2 pers + 2 matlådor
1pkt frysta qournbitar
2 puckar nudlar
1/5 vitkål
1 morot
1 solovitlök
1 gul lök
1tsk risvinsvinäger
2 msk thaisoya
1 msk kinesisk soya
3st bellaverde (typ om broccoli & sparris skullefå ett kärleksbarn, gör sig grym i wok)
2 chilifrukter
1 msk sambal
2msk sweet chilisås
Koka upp nudlarna occh lägg åt sidan, stek därefter grönsakerna, tillsätt resterande och sist nudlarna.
...är detta inte det bästa med alla laga wok? allt ner i en och samma panna, gott blir det med!

Nu får det allt bli en tidig kväll ikväll för imorgon blir det hårdkörning på riktigt med en dag fullspäckad med allt från styrelsemöten till att hålla i matprovningar, men mer om det tar vi imorgon!
Ha en fin kväll allihopa och Bon Appetit !