Hemma, regn & gosallad
Måndagmorgon, regnet piskar och ja stapplar mot bilen med goa tankar på att för mindre än 2 dagar sedan så njöt man av sol, golf och bra väder.. Men ja e inte bitter!
Semester är ju fantastiskt, varit på ett kanonställe med trevliga människor, åt sjukt god mat och spelade galet dålig golf!

Arlandastandard
Veckan som var spenderades på Hiltons 5 stjärniga hotell i Villamoura i Portugal där vi möttes av fantastiskt väder och härlig stämning helt enkelt. Golfen väljer jag att inte gå in på så mycket djupare då jag flertalet gånger hade seriösa funderingar på att aldrig mer röra en jävla golfklubba.. Har ju hållt på med denna sport sen jag var 5 bast, hur kan jag vara så jäkla kass? Tur att det snart kommer en ny säsong så jag köra revange.
Tänkte att jag kunde köra igenom semestern med lite bilder istället för att skriva!

Färdkost är ju a & o när man reser!

Innan dag 1 på golfbanan var det slitet, tur de gick att starta dagen med en Bloody Mary

Efter en "hård dag på jobbet" var man ju värd lite relax!


Vi hittade en grym Italiensk resturang där det bjöds på carpaccio och pasta med zuccini.. Mumma!

En sak är säker och det är att jag ska spela denna bana igen!

En Superbock efter en "slitsam" runda i ljuvliga Portugal
Far och son innan röj på stan!
Allt som allt så är jag hur nöjd som helst med resan, precis vad jag behövde innan vi kickar igång med hösten på riktigt, för helt ärligt så anser jag att det är mer värt att jobba som en galning för att sen kunna relaxa som en kung.. passar iallafall mig :-)
Då var det ju måndag igen och idag ska jag fixa iordning en smarrig sallad, har säkert visat upp den på bloggen tidigare men det som är gott tåls ju faktiskt att lagas igen!

Så sjukt enkelt men seriöst, Italienarna har ju fattat det här med mat för att det krävs oftast inte mycket mer än en schyssta råvaror för att göra succé. Bra olivolja är oftast nr 1 för att de ska bli bra!
Vart inte så mycket "matlagning" idag men vad gör väl de när man inhandlat dessa råvaror?
Ha en underbar kväll alla läsare och inte minst Bon Appetit!