Dag 4 Golf, soffhäng & pytt
En riktig tempomorgon vart det i morse då ja vakknade av att telefonen ringde, -de var morsan som stod utanför och väntade på mig, skulle ju spela golftävling vi 2 idag.... oops!

Bakis och skakis vart de bara att slänga på en piké, plocka bäggen och rusa ner. Var för övrigt sjukt nervös innan vi skulle slå ut för jag var riktigt supersliten, och kände att sannolikheten på bollmiss var större än bollträff.. Men 5 timmar senare så hade vi fixat ihop 40 poäng och kom 4a i tävlingen, rätt galna odds på det faktiskt.
Väl hemma så var det ju dags att förbereda inför fjärde dagens recept. Inspirationen idag var inte på topp så jag sprang ner till min närbutik och gick ett shoppingvarv för att få igång på inspirationen, det var rätt dött på den fronten tills att jag kom till kassan och såg en Saiklogga..
Ni vet hur en tanke leder till en annan? Saiklogga-->Bandy-->Bandyfinalen-->Pytt i Panna
En helt enkelt men ack så underbar pytt i panna, här kommer mitt recept på en pytt i världsklass, hemligheten är potatisen & worchestern :-)
För 2 pers
2 korvar, gärna chorizo
2 skivor rimmat stekfläsk
1 stor gul lök
4-6 potatisar
1 msk sambal oelek
2 msk worchestersås
2 ägg
Salt & peppar
1 nypa socker
HPsås till servering
Börja med potatisen, skölj den noga och deli i mindre bitar, ca 1,5cm X 2 cm, släng potatisen i en ugnsform, häll på rejällt med olivolja, salt & peppar. Baka i ugn på 220grader i ca 20 min eller tills att dom är klara. Det blir så mycket godare om man rostar potatisen istället för att kokar den innan man slänger ner den i pannan. Prova!
Sedan så hackar du & fräser löken i en panna, tillsätt korv & stekfläsk (jag hackar allt i min pytt i gova bitar för att jag tycker det blir godare, men smaken är ju olika) släng i potatisen, worchester & sambal.
Låt allt steka ihop och lägg upp på en tallrik, ägget steker du i samma panna för att ta vara på alla goda smaker som finns kvar i pannan. Servera ihop med HPsås & kanske en kall bira om man känner för det. Enkelt & gott!

Bon Appetit
.